SEO optimalizálás

Kiguglizzák a weboldalad, shopod

A keresőoptimalizálás, vagy SEO (Search Engine Optimalization) napjainkban elengedhetetlen összetevője weboldaladnak, webshopodnak.

Ez jelenti, hogy a google-ban az első oldalakra kerülhess a megfelelő keresési kulcsszavakkal. Ezeket mindig összekapcsoljuk. Például, hiába adjuk keresőszónak panziós weboldaladra a panzió vagy szállás szót csupán, mert abból kismillió van. Ezért mi okosabban csináljuk ezt. (látod, az outdoor studió oldalát is az elsők között dobta ki a google, azért vagy itt)

Nem kezdünk hosszadalmas, tudományos, misztikus mesékbe bocsájtkozni, amit nehezen lehet értelmezni, helyette inkább annyit: az általunk készített weboldalak 95% feljuttattuk az első 2 oldal találatai közé. Ennél tovább a harmadik oldalig mennek még el, azon tovább csak azok, akik nagyon nagyon keresnek valamit és az első 2-3 oldalon nem találtak megfelelőt.

Ez a szolgáltatás a legtöbb helyen + pénzbe kerül. Nálunk, ha ügyfelünk vagy, ez benne van a pakliban. Ezért nem számolunk fel külön díjat, pedig jól jön a pénz mindig.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)

Nincsenek termékek a kosárban.

X