Weboldal készítés

Aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik

A mai fejlett és rohanó világbeli mondás így szól: aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik. Ez nagyrészben igaz is. A mai generáció, de még az idősebb korosztály képviselői között is – akik lépést tartanak a fejlett világ vívmányaival – szinte mindent előbb a neten keres.

Néhányszor ez a mondat is elhangzott: nekünk nem honlapon keresztül jönnek az ügyfelek, hanem mondjuk facebookon. A facebook lehetőségeit is ki kell használni, ez teljesen igaz. De a legegészségesebb, ha saját, állandó tartalmú weboldallal is rendelkezik egy vállalkozás/cég vagy akár magánszemély, akinem céljai, tervei vannak.

A facebook posztolással embereket ér el, de senki sem fog egy fél évvel ezelőtti posztig legörgetni, ezért a mindig fontos tartalmakat az állandóság égisze alatt a prezentációs weboldalon tartja a vállalkozó. És okosan, a weboldalt és a facebookot össze lehet kötni.

Ami biztos, a legtöbb esetben igaz a mondás: aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt weboldal fejlesztés/készítés terén. 2006-os alakulásunkkor ez volt a fő tevékenység. És azóta rengeteg tapasztalat gyűlt. Milyen kell legyen egy igazán jó weboldal. Hogyan és mennyire kell letisztult és azoknak is könnyen kezelhető legyen a honlap, akik kevésbé jártasak az internet világában.

Te akarsz létezni?

vedd fel a kapcsolatot velünk
személyesen megkeresünk egyeztetés után, el se kell mozdulj sehová
megbeszéljük a részleteket és indulhat a munka

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)

Nincsenek termékek a kosárban.

X