Tárhely

A netes otthona vállalkozásodnak

A webtárhely/webhosting az internetes címed otthona. Az egyik összetevője a háromnak, amelyik mit sem ér a másik kettő nélkül: domain név + webhosting vagy webtárhely + weboldal, webshop.

Az elkészített weboldal egy webszerveren tud működni. Erre a webszerverre a domain név viszi a látogatót, vásárlót. Ez a második lépés a hármasban, a regisztrált domain neved ráirányítjuk.

Szintén a webtárhely szolgáltatással jár az egyedi, saját domain név végződésű e-mail cím, ami megkülönböztet a többitől és elegánsabb is, mint cégként gmail-os, vagy más szolgáltatós postafiókkal kapcsolatot tartani. Presztizskérdés.

A webtárhelyet egytől tíz évig bérelhetjük. Leggyakoribb eset az éves fizetés a domain névvel egyetemben. Neked még észben sem kell tartanod mikor kell hosszabbítani, azt mi számon tartjuk, és a lejárat előtt értesítünk illetve meghosszabbítjuk újabb évre a domain nevet. Leggyakrabban a domain regisztrálásával együtt béreljük a webhostingot is.

Ha időközben valamilyen okból mégsem akarod hosszabbítani, lemondjuk.

A webtárhelyet biztosítjuk, ezért sem kell külön keresgélned.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)

Nincsenek termékek a kosárban.

X